آخرین قیمت سویا خوراکی عمده

اگر شما یکی از پخش کننده ها و خرده فروشان سویا خوراکی هستید، می توانید برای خرید سویا عمده و یکجای بار مورد نیازتان، یا به سراغ کارخانه سویا بروید، یا اینکه محصول را از منبع اصلی فروش عمده سویا تهیه نمایید.‌ به این ترتیب تا حد زیادی در هزینه های خرید صرفه جویی خواهید کرد و زمان خیلی کمتری را نیز صرف این کار می نمایید. به علاوه می توانید از اصل بودن کالا اطمینان حاصل کنید.

آخرین قیمت سویا خوراکی عمده

ارزش غذایی سویا خوراکی چیست؟

ارزش غذایی سویا خوراکی چیست؟ سویا خوراکی نوعی حبوبات بومی شرق آسیا است. آنها جز اجزا مهمی در رژیم های غذایی آسیایی هستند و هزاران سال است که مصرف می شوند. امروزه ، آنها به طور عمده در آسیا و آمریکای جنوبی و شمالی رشد می کنند.

در آسیا ، دانه های سویا اغلب به طور کامل خورده می شوند ، اما محصولات سویا به شدت فرآوری شده در کشورهای غربی بسیار بیشتر دیده می شود.

محصولات مختلف سویا از جمله آرد سویا ، پروتئین سویا ، توفو ، شیر سویا ، سس سویا و روغن سویا در دسترس است.

دانه های سویا حاوی آنتی اکسیدان و مواد مغذی گیاهی هستند که با فواید مختلف سلامتی در ارتباط هستند. با این حال ، نگرانی هایی در مورد اثرات سو احتمالی ایجاد شده است.

دانه های سویا عمدتا از پروتئین تشکیل شده اند اما حاوی مقادیر خوبی کربوهیدرات و چربی هستند.

حقایق تغذیه ۳٫۵ اونس (۱۰۰ گرم) دانه سویا پخته شده:

  • کالری: ۱۷۳
  • آب: ۶۳٪
  • پروتئین: ۱۶٫۶ گرم
  • کربوهیدرات: ۹٫۹ گرم
  • شکر: ۳ گرم
  • فیبر: ۶ گرم
  • چربی: ۹ گرم
  • اشباع شده: ۱٫۳ گرم
  • اشباع نشده: ۱٫۹۸ گرم
  • چند غیراشباع: ۵٫۰۶ گرم
  • امگا ۳: ۰٫۶ گرم
  • امگا ۶: ۴٫۴۷ گرم

دانه های سویا از بهترین منابع پروتئین گیاهی هستند. محتوای پروتئین دانه های سویا ۳۶-۵۶٪ از وزن خشک است ارزش غذایی پروتئین سویا خوب است ، اگرچه کیفیت آن به اندازه پروتئین حیوانی نیست 

انواع اصلی پروتئین در دانه های سویا گلیسینین و کنگلیسینین است که تقریباً ۸۰٪ از کل پروتئین را تشکیل می دهد. این پروتئین ها ممکن است در برخی افراد واکنش های آلرژیک ایجاد کنند مصرف پروتئین سویا با کاهش متوسط ​​سطح کلسترول در ارتباط است


دانه های سویا به عنوان دانه های روغنی طبقه بندی می شوند و برای تهیه روغن سویا استفاده می شوند. محتوای چربی تقریباً ۱۸٪ از وزن خشک است – عمدتاً اسیدهای چرب اشباع نشده چند غیراشباع و مقادیر کمی چربی اشباع شده.

نوع غالب چربی در دانه های سویا اسید لینولئیک است که تقریباً ۵۰٪ محتوای کل چربی را تشکیل می دهد.

دانه های سویا حاوی مقدار مناسبی فیبر محلول و فیبر نامحلول هستند. فیبرهای نامحلول عمدتا آلفا گالاکتوزیدها هستند که ممکن است در افراد حساس باعث نفخ شکم و اسهال شوند

فروش سویا عمده درب کارخانه تولیدی

فروش سویا عمده درب کارخانه تولیدی بسیاری از وب سایت ها و فروشگاه های اینترنتی هستند که محصولات مختلفی چون سویا را زیر قیمت بازار به مشتریان خود ارائه می دهند. دلیل این امر این است که این سایت ها مستقیما توسط تولید کنندگان و یا پخش کنندگان این محصولات راه اندازی و مدیریت می شوند و دست دلالان از چرخه معاملات کوتاه می گردد و کالا بی واسطه در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد. پس خرید اینترنتی انواع محصولات می تواند برای شما صرفه اقتصادی زیادی داشته باشد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.