یکی از محصولانی که در زمره تنقلات محسوب شده و نه تنها از لحاظ قیمت مرقون به صرفه است بلکه از نظر قیاس با دیگر تنقلات دارای بالاترین میزان پروتئینف املاح و ویتامین می باشد. این آجیل به کم کردن کلسترول و تنظیم قند خون کمک مینماید و به عات دارا بودن ضد اکسید کننده ها و ایزوفلاوون ها کمک شایانی در جلوگیری از ابتلا به انواع سرطان میکند.
آجیل سویا پس از خیساندن دانه سویا و حرارت دادن، به رنگ قهو های تمایل پیدا میکند و میتوان آن را در طعم های مختلفی تولید نمود. در کشور چندین مرکز تولید سویا آجیلی وجود دارد که بهترین تولید کنندگان این محصول تنوع بیشتری به محصولات خود بخشیده اند و جدا از تولید آن در طعم هایی مثل نمکی و ترش، آجیل سویا را با روکش های مختلف همچون شکلاتی به بازار کشور عرضه مینمایند.
