سویا گوشت گیاهی

تجارت اینترنتی سویا گوشت گیاهی

آیا میدانید بهترین تولیدات سویا گوشت گیاهی را از کجا خریداری کنید؟ آیا می دانید چرا از سویا به عنوان گوشت گیاهی استفاده می شود و خواص این محصول چیست؟
سویا یکی از انواع لوبیا و از خانواده حبوبات به شمار می رود که در بین انواع گیاهان پروتئین دار بیشترین تعداد اسیدهای آمینه ضروری برای بدن را دارا می باشد و از این تلاشها بر این است که از این دانه خوراکی فراورده های به عنوان جایگزین گوشت قرمز تولید شود. همچنین آرد دانه سویا خاصیت بافت پذیری دارد و می توان آن را به شکل تکه های گوشت تبدیل کرد و ازاین محصولی با نام سویا گوشت گیاهی تولید و در بازار عرضه می شود که طعم های لذیذی همچون طعم کباب دارند. البته از این محصول در تولید فرآورده های گوشتی همچون سوسیس و کالباس و همبرگر نیز استفاده می شود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.