آیا میدانید بهترین تولیدات سویا گوشت گیاهی را از کجا خریداری کنید؟ آیا می دانید چرا از سویا به عنوان گوشت گیاهی استفاده می شود و خواص این محصول چیست؟
سویا یکی از انواع لوبیا و از خانواده حبوبات به شمار می رود که در بین انواع گیاهان پروتئین دار بیشترین تعداد اسیدهای آمینه ضروری برای بدن را دارا می باشد و از این تلاشها بر این است که از این دانه خوراکی فراورده های به عنوان جایگزین گوشت قرمز تولید شود. همچنین آرد دانه سویا خاصیت بافت پذیری دارد و می توان آن را به شکل تکه های گوشت تبدیل کرد و ازاین محصولی با نام سویا گوشت گیاهی تولید و در بازار عرضه می شود که طعم های لذیذی همچون طعم کباب دارند. البته از این محصول در تولید فرآورده های گوشتی همچون سوسیس و کالباس و همبرگر نیز استفاده می شود.
