آیا از نحوه تولید انواع سویا خوراکی جایگزین گوشت در بازار اطلاع دارید؟ آیا می دانید سویا که به عنوان پروتئنی کامل گیاهی شناخته شده چگونه باید به عنوان جایگزین گوشت قرمز استفاده شود؟
دانه خوراکی سویا که از انواع حبوبات به شمار می رود از درصد بالایی پروتئین برخوردار است که به همین دلیل به عنوان پروتئین گیاهی کامل شناخته شده است و در بسیاری موارد به عنوان جایگزینی برای گوشت قرمز مورد استفاده قرار می گیرد. سویا گوشت از کنجاله سویا بدست می آید که در طی فرآیندی در کارخانه بعد از روغن گیری دانه سویا فرآوری شده و بسته بندی می شود و به بازار عرضه می شود. کنجاله سویا از مقدار زیادی پروتئین برخوردار می باشد که کیفیت آن رابا حرارت دادن دانه سویا بهبود بخشیده اند.
