خرید عمده سویا بو داده

خرید عمده سویا بو داده

آیا از تاثیر حرارت بر خواص و ارزش غذایی سویا اطلاع دارید؟ آیا می دانید که ارزش غذایی سویا بوداده از سویای خام بیشتر است؟ آیا می دانید که حرارت دادن سویا باعث بهبود کیفیت پروتئین موجود در آن می شود؟
طبق نتایج بدست آمده از تحقیق و مطالعات کارشناسان سویای بوداده و حرارت دیده نسبت به سویای خام از ارزش غذایی بالاتری برخوردار می باشد و چنانچه دانه های سویا حرارت داده شوند مواد ضد تغذیه ای موجود در آنها از بین می رود و کیفیت پروتئین موجود در آن نیز افزایش می یابد. و بطور کل مصرف این نوع سویا نسبت به سویای خام برای هر منظوری مفیدتر می باشد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.