منظور از ایزوله شدن پروتئین سویا همان حذف شدن کربوهیدرات و چربی موجود در کنجاله سویا است که توسط دستگاههای مجهز در کارخانه های تولید آن صورت میگیرد. پروتئین ایزوله سویا که عمدتا در کشورمان از طریق واردات از چین در بازار عرضه میشود دارای حداقل پروتئین 90 درصدی است که باعث شده بتوان از آن در موارد مختلفی استفاده کرد. لازم به ذکر است بیشتر خریداران عمده این محصول تولید کنندگان و عرضه کنندگان فرآورده های پروتئینی هستند زیرا مهمترین کاربرد این پودر در تولید فرآورده های گوشتی و لبنی برای بهبود و بالا بردن خواص تغذیه ای، فیزیکی و حسی می باشد. البته از ایزوله سویا نیز میتوان در تولید شیرخشک و پودر های بدنسازی نیز استفاده کرد که احتیاج به مقداری غنی سازی از نظر اسید های آمینه دارد زیرا مقدار برخی از اسید های آمینه ایزوله سویا مانند میتونین نسبت به دیگر منابع اسید آمینه پایین است.
