سس سویا مهمترین محصول دانه خوراکی سویا

آنچه در این مقاله می خوانید:

مطالب مرتبط

درخواست مشاوره
برای ارتباط با واحد فروش از طریق دکمه زیر اقدام نمایید

آیا از دانه خوراکی سویا و خواص ویژه و با اهمیتی که دارد آگاهی دارید؟ آیا می دانید که از این دانه خوراکی چند نوع فرآورده می توان تولید کرد؟ مهمترین فرآورده سویا کدام است؟
برای شناخت و آشنایی بیشتر با سویا بهتر تا بدانید که سویا از انواع حبوبات می باشد که می توان حدود 300 نوع ماده غذای مختلف و متنوع از آن تولید کرد و به نسبت سایر مواد غذایی بیشترین تحقیقات در زمینه صنعت در مورد این دانه خوراکی انجام شده است. از این دانه خوراکی هم خانواده حبوبات فرآورده هایی همچون انواع روغن، انواع مواد پروتئینی خوراکی، انواع پروتئین تغییر شکل یافته شامل گوشت، مرغ، ماهی، شیر، لسیتین و دیگر مواد پروتئینی تولید می شود. و از مهمترین خواص این دانه خوراکی این است که از درصد بالایی چربی و پروتئین برخوردار می باشد و مقدار قند موجود در آن بسیار کم بوده و فاقد نشاسته میباشد. فرآورده هایی که از این دانه خوراکی تولید می شود هرکدام با تکنیک ها خاص و در انواع متنوعی تولید می شوند.

فرآورده دانه سویا

مهمترین محصول تولید شده سویا

سس سویا یکی از مهمترین محصولات دانه سویا است که برای تولید و تهیه آن از کنجاله سویا و گندم استفاده می کنند. سس سویا از فرآورده های تخمیری سویا به شمار می رود که از مراحل پیچیده ای برای تولید برخوردار است که این مراحل توولید آن در کارخانه عبارت است از:

  • تانک ذخیره گندم
  • پخت گندم و کنجاله سویا بصورت جداگانه
  • اتاق کوجی
  • ترکیب گندم پخته با کنجاله سویا پخته
  • نگهداری مخلوط در تانک ذخیره به مدت دو هفته
  • نگهداری در تانک تخمیر به مدت 5 تا 6 ماه
  • مخزن نگهداری عصاره سویا
  • پخت عصاره سس سویا
  • مخزن ته نشینی
  • مخلوط کردن با پودر سیلیس
  • عبور دادن از فیلتر استوانه ای
  • مخزن نگهداری سس تصفیه شده
  • بسته بندی در شیشه و برچسب زنی
  • نگهداری در انبار محصول.

جالب است بدانید که از هر 10 کیلو دانه سویا حدود 8 کیلو کنجاله سویا و 50 لیتر سس سویا که مایعی به رنگ قهوه ای می باشد و طعم و مزه ای خاص دارد تولید می شود. کیفیت سس سویا بر اساس ازت موجود در آن سنجیده می شودکه استاندارد آن حدود 1.2 درصد است و نمک سس سویا زیاد بوده و میزان آن حدود 18 درصد است. سس سویا تنها یکی از فرآرده های مفید دانه های سویا می باشد که بیشترین کاربرد آن در غذاهای گوشتی و برای گرفتن بوی گوشت است.
خرید این محصول و سایر محصولات سویا از طریق سایت خرید سویا امکان پذیر می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *