سویا درشت دانه و ریزدانه طعم دار

آنچه در این مقاله می خوانید:

مطالب مرتبط

درخواست مشاوره
برای ارتباط با واحد فروش از طریق دکمه زیر اقدام نمایید

دانه سویا پس از روغنکشی در مراکز و کارخانه های روغنکشی در کشور به صورت کنجاله و فلیک سویا، برای تبدیل به پروتئین سویا بافت دار به کارخانه های مختلف تولید سویا فروخته میشود. در این کارخانه ها کنجاله پس از شستشو و آسیاب شدن درون دستگاه اکسترودر مخصوص که در آن دما و فشار تحت کنترل می باشد تبدیل به گرانول و سپس از طریق قسمت خروجی دستگاه شکل گرفته و در خشک کن، سرد و خشک شده و آماده بسته بندی و عرضه می گردد. همانطور که میدانید پروتئین سویا در سایز های مختلفی از ریزدانه تا درشت دانه در بازار کشور به فروش میرسد. یکی از این محصولات که از مشتریان زیادی برخوردار بوده، انواع طعم دار آن می باشد که توسط برخی مراکز تولیدی پس از انجام مراحل مخصوص به خود در طعم های مختلف تولید میگردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *