همانطور که میدانید تمایل به استفاده منابع پروتئینی گیاهی به نسبت گذشته نه تنها در کشورمان بلکه در ساسر جهان رشد چشمگیری داشته باشد. علت این موضوع را میتوان قیمت مناسب انواع پروتئین گیاهی به نسبت منابع پروتئینی حیوانی و بالا تر رفتن دانش مردم در مورد خواص و مزایای استفاده از این محصولات عنوان کرد. یکی از محصولاتی که در ایران توسط مراکز تولیدی متعددی به بازار عرضه میشود، پروتئین سویا خوراکی می باشد که به جرات میتوان از کیفیت برخی محصولات در این زمینه صحبت کرد. کیفیت سویا خوراکی در ایران و پایین بودن قیمت این محصول به نسبت کشور هایی همچون عراق و افغانستان باعث شده تا بسیاری از تاجران به صادرات سویا خوراکی تفکر کنند که این قضیه برای اقتصاد کشورمان بسیار خوب می باشد.
