یکی از محصولاتی که از دانه سویا مشتق شده و دارای خواص و کاربرد های فراوانی می باشد پروتئین ایزوله سویا است. لازم به ذکر است این محصول در بین سایر محصولات بدست آمده از دانه سویا با داشتن پروتئین 90 درصد دارای بالاترین مقادیر پروتئین بدون چربی می باشد. از دیگر خصوصیات منحصر بفرد سویا ایزوله میتوان به نداشتن طعم خاص و خواص امولسی فایری و جذب آب بالای آن اشاره نمود که باعث شده بتوان از این محصول در تولید مواد مختلف غذایی استفاده کرد و محصولی با خواص تغذیه ای بهتری تولید نمود. در کشور فروشگاه های متعددی هستند که میتوان از آنها پروتئین سویا ایزوله را برای مصارف مختلف حتی تولید و بسته بندی پودر های بدنسازی به صورت جزئی و عمده خریداری نمود.
