فروش اینترنتی ارزان قیمت پروتئین سویا

آنچه در این مقاله می خوانید:

مطالب مرتبط

درخواست مشاوره
برای ارتباط با واحد فروش از طریق دکمه زیر اقدام نمایید

پروتئین سویا چیست و برای چه نوع مصارفی اغلب کاربرد دارد؟ انواع پروتئین سویا کدامند و به چه منظور مورد استفاده قرار می گیرند؟ از پروتئین سویا برای درمان چه نوع بیماری هایی می توان استفاده کرد؟
پروتئین سویا به عنوان سلطان پروتئین گیاهی شناخته شده است و به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد به عنوان جایگزینی مناسب برای گوشت به شمار می رود.

انواع پروتئین سویا موجود در بازار

پروتئین سویا از لوبیای سویا بدست می آید و طی فرآیندی کربوهیدرات آن گرفته می شود.پروتئین سویا نیز با توجه به نحوه تولید از انواعی برخوردار است که عبارتند از:

  • پروتئین سویای کنسانتره
  • پروتئین سویای ایزوله
انواع پروتئین سویا

در نوع پروتئین سویای کنسانتره که اغلب حاوی 65 درصد پروتئین می باشد و بقیه آن را کربوهیدرات ها و چربی ها تتشکیل می دهند. نحوه تولید این پروتئین به این صورت است که برگه های سویا یا آرد سویا را در طی یک فرآیند عصاره گیری با آب یا الکل به منظور جدا کردن کربوهیدارت آن بدست می آورند و بعد طی فرآیند خشک شدن برای تولید پودر پروتئین سویا آسیاب شده یا آن را می کوبند. این پروتئین به دلیل اینکه کربوهیدرات باقیمانده در آن غیر قابل هضم است ممکن است در برخی افراد ایجاد نفخ کند.
پروتئین سویا ایزوله: این پروتئین از پروتئین سویای کنسانتره بدست می آید و اغلب برای تولید آن فرآیند های بیشتری به منظور حذف بخش عمده ای از کربوهیدرات ها و چربی ها آن انجام می شود تا پروتئینی با خلوص 90 درصد از آن تولید شود و در نتیجه عامل نفخ زایی در این پروتئین کمتر است. این نوع پروتئین نسبت به پروتئین وی از هضم کمتری برخوردار است ولی در مقایسه با کازئین زودتر هضم می شود.
پروتئین سویا بر روی رشد عضلانی ورزشکاران تاثیر مثبتی دارد و ورزشکارانی که از پروتئین سویا استفاده می کنند بدنشان در برابر رادیکالهای آزاد از مقاومت بیشتری برخوردار است.
پروتئین سویا برای افزایش سوخت و ساز و چربی سوزی نیز مفید است.
پروتئین سویا همچنین می تواند سطح هورمون رشد و نیتریک اسید را افزایش دهدو نیز ریکاوری عضلانی و چربی سوزی را بهبود بخشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *