آیا تصور شما در مورد سویا به عنوان یک گوشت گیاهی این است که می تواند جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز باشد؟ آیا می دانستید در برخی فرآورده های گوشتی مانند سوسیس از سویا نیز استفاده می شود؟
سویا از انواع حبوبات است که به عنوان یک پروتئین کامل گیاهی شناخته شده است و فرآورده های بسیاری از آن در بازار وجود دارد. سویای گوشتی اغلب به همان کنجاله سویای خوراکی گفته می شود که در بسیاری از غذاها استفاده می شود و در بازار با بسته بندی های متنوع وجود دارد. اما به لحاظ پزشکی نمی توان ز آن به عنوان یک جایگزین همیشگی برای گوشت قرمز استفاده کرد و باید در صورت جایگزینی با دیگر مواد غذایی پروتئین دار مانند ماکارونی مصرف شود. در فرآورده های گوشتی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
