یکی از مهمترین پروتئین های مورد استفاده در صنایع گوشتی، پروتئین سویا می باشد که حدود 40 سال است که در فرآیند تولید فرآورده های گوشتی از مشتقات سویا مانند آرد سویا، پروتئین بافت دار شده سویا، کنستانتره سویا و ایزوله سویا به منظور کاهش قیمت محصول نهایی استفاده میشود. یکی از مهمترین ویژگی های ایزوله سویا که با برند یوکسین توسط این مرکز بصورت عمده به فروش میرسد، خواص امولسیفایری خوب آن است که میتواند چربی و آب را به طور همزمان در فرآورده های گوشتی حفظ نماید. همچنین از ایزوله سویا به عنوان محصولی که باعث بهبود و سفتی بافت که در محصولاتی مانند سوسیس بسیار مهم است، استفاده میگردد.
