آیا می دانستید دانه های سویا علاوه بر درصد پروتئین بالایی که دارد برای روغن گیری هم استفاده می شود و روغن بدست آمده در آن برای تولید کره مارگارین و بسیاری فرآورده های دیگر کاربرد دارد؟
دانه های روغنی سویا از انواع حبوبات بسیار مفید و با ارزش غذایی بالا هستند که به دلیل اینکه تقریبا تمام انواع اسیدهای آمینه مورد نیاز بدن را دارند با پروتئین های گیاهی برابری می کنند. فرآورده های بسیار متنوعی از این لوبیای روغنی تولید می شود که انواع موجود در بازار ایران عبارتند از: سس سویا، شیر سویا، کنجاله سویا، انواع پروتئین سویا، روغن سویا.
