چندین دلیل باعث شده تا از سویا خوراکی یا همان سویا بافت دار نسبت به گذشته مصرف بیشتری در پخت انواع غذا صورت گیرد. از مهمترین دلایل این موضوع میتوان به بالا رفتن اطلاعات عمومی مصرف کنندگان در مورد فواید غذایی این محصول و داشتن قیمتی پایینتر نسبت به دیگر محصولات پروتئینی مانند گوشت اشاره کرد. مسئله ای که در این بین وجود دارد طعم خاص و لوبیایی سویا است که برای بسیاری از افراد ناخوشایند تلقی میگردد. بعضی از کارخانه ها و مراکز عرضه پخش سویا خوراکی برای این موضوع چاره اندیشی کرده اند و اقدام به تولید سویا با طعم های مختلفی مانند گوشت، جوجه، زعفران، دودی و دیگر طعم های پرطرفدار نموده که باعث شده بتوانند نیاز این مصرف کنندگان را پاسخگو باشند.
