ایزوله سویا دارای بالاترین مقادیر پروتئین در بین سایر محصولات بدست آمده از دانه سویا می باشد. درصد پروتئین این محصول که به 90 درصد میرسد باعث شده بتوان از آن برای بالابردن ارزش تغذیه ای مواد غذایی مختلفی از جمله انواع ماکارونی، کیک، نان های صنعتی و بیسکوئیت ها استفاده نمود. همچنین ایزوله سویا با توجه به داشتن خواص امولسی فایری و نگهداری آب و نداشتن طعم و مزه خاص بهترین گزینه برای بهبود خواص فیزیکی و شیمیایی در محصولات پروتئینی کم چربی مانند سوسیس و کالباس می باشد. برای خرید این محصول میتوان از طریق مراکز فروش مختلفی اقدام کرد ولی به راستی برای خریدی راحت تر و بدون دغدغه چه روشی مناسب تر است؟
