آیا می دانید کدام یک از انواع سویا با عنوان سویا گوشتی در بازار به فروش می رسد؟ آیا از تفاوتهای سویا گوشتی با گوشت قرمز اطلاع دارید؟ در چه صورت می توان سویا گوشتی را جایگزین گوشت قرمز کرد؟
سویای گوشتی محصولی از کنجاله سویای فرآوری شده است که خوراکی بوده و در بسته بندی های متنوع و یا بصورت فله ای در بازار عرضه می شود. کنجاله سویا محصول روغن گیری دانه های زرد سویا است که سرشار از پروتئین و انواع اسدهای آمینه ضروری برای بدن می باشد. هرچند که سویا را به عنوان پروتئین کامل گیاهی می شناسند اما از نظر کیفیت در سطح گوشت قرمز نیست و برای اینکه بتواند جایگزین گوشت قرمز باشد باید با مواد غذایی پروتئین دار مانند ماکارونی یا برنج استفاده شود.
