همانطور که میدانید یکی از محصولاتی که از دانه سویا پس از طی شدن مراحل مختلفی از جمله روغنکشی، آرد شدن، خمیر شدن و بافت دار شدن توسط دستگاههای مخصوص در کارخانه های تولید سویا در کشورمان از تقاضای زیادی برخوردار می باشد، پروتئین بافت دار سویا است. این محصول در سایزهای مختلفی در بازار کشور عرضه میشود. یکی از ارقام سویا که با نامهای سویا گوشتی، کبابی و تکه ای شناخته میشوند، همان سویا درشت دانه است که به دلیل اینکه شباهت بسیار زیادی از لحاظ بافت به گوشت دارد، میتوان از آن به عنوان جایگزین گوشت در انواع غذاها از جمله خورشت های بینظیر ایرانی استفاده کرد.
