همانطور که میدانید در بسیاری از غذاهایی که در کشورمان پخت میشود میتوان از سویا بافت دار ریزدانه به عنوان جایگزین گوشت استفاده نمود. مسئله ای که در این بین وجود دارد طعم خاص سویا است که ممکن است برای بسیاری از افراد دلنشین نباشد و باعث شود از خوردن آن غذا امتناع ورزند. به همین دلیل بعضی از مراکز تولید سویا در کشورمان اقدام به طعم دار نمودن این محصول بعد از فرآیند بافت دار شدن سویا کرده اند. بدین صورت که همان سویا ریزدانه توسط دستگاههای مخصوص به همراه روغن و طعم دهنده های مجاز با طعم های مختلفی مزه دار میشوند. لازم به ذکر است یکی از طعم هایی که همیشه دارای طرفداران زیادی بوده، طعم گوشت است که توسط این مرکز فروش در بسته بندی های 100 گرمی با حاشیه سودی خوب عرضه و پخش میگردد.
