کارخانه تولید دانه سویا خوراکی

دانه سویا خوراکی اهل چین، ملکه حبوبات است. این یک خویشاوند نزدیک نخود و لوبیای لیما است. به دلیل ویژگیهای فراوان، جایگاه خود را در جداول تغذیه به دست آورده است، که از نظر مزایا آن را به دسته اول مغذی ترین حبوبات می رساند. کارخانه ما این دانه ارزشمند را تولید و در بازار عرضه می نماید.

کارخانه تولید دانه سویا خوراکی

میزان مصرف روزانه دانه سویا خوراکی

میزان مصرف روزانه دانه سویا خوراکی هر دانه سویا از ۳۸٪ پروتئین ، ۱۸٪ روغن (که ۸۵٪ اشباع نشده) ، ۳۰٪ کربوهیدرات (۱۵٪ آنها فیبر) و ۱۴٪ آب تشکیل شده است. این ماده حاوی هشت آمینو اسید ضروری است که بدن انسان آنها را سنتز نمی کند و بنابراین باید از مواد غذایی تهیه شود: فنیل آلانین ، ایزولوسین ، لوسین ، لیزین ، متیونین ، ترئونین ، تریپتوفان و والین. همچنین نسبت مناسبی از ۱۲ اسید آمینه دیگر به نام ضروری دارد. برای همه اینهاست که سازمان غذا و کشاورزی (FAO ، به اختصار انگلیسی) و سازمان بهداشت جهانی (WHO) به آن حداکثر رتبه ای را داده اند که یک غذای پروتئینی می تواند بدست آورد. انگار که کافی نباشد ، سویا منبع خوبی از ویتامین ها ، به طور عمده کمپلکس B (تیامین ، ریبوفلاوین و اسید فولیک) و همچنین ویتامین های محلول در چربی است: A ، E و K. لازم به ذکر است که ، در میان سایر مواد معدنی ، حاوی کلسیم است. ، فسفر ، آهن ، منیزیم و پتاسیم و جالب ترین چیز این است که سویا دارای مقدار زیادی ایزوفلاون (فیتواستروژن) استروژن با همان کیفیت انسان است ، اگرچه منشا آن گیاهی است. اینها بسیار ارزشمند هستند زیرا ثابت شده است که دارای خاصیت ضد سرطانی و آنتی اکسیدانی هستند و همچنین بر کانی سازی استخوان تأثیر می گذارند.

دانشمندان همچنین عاشق لوبیای سویا شده اند. آمارها نشان می دهد که زنان آسیایی که روزانه سویا و مشتقات آن مصرف می کنند نسبت به غربی ها یائسگی دیرتر دارند. این ارتباط با ایزوفلاونها یا فیتواستروژنهای موجود در آن (به ویژه ژنیستئین ، دایدسئین و گلیسیتین) همراه است زیرا این مواد به روشی مشابه استروژن ها عمل می کنند. به همین ترتیب ، شیوع تومورهای پستان ، پروستات ، روده بزرگ ، تخمدان و آندومتر کمتر از افرادی است که به روش غربی غذا می خورند. مطالعات نشان داد که ارتباطی با مصرف سویا وجود دارد ، زیرا مشخص شد که میزان ایزوفلاونهایی که آسیایی ها در رژیم غذایی خود مصرف می کنند به طور متوسط ​​۴۵ میلی گرم در روز است ، در حالی که در غربی ها به ۵ میلی گرم در روز نمی رسد.
در دانشگاه ویک فارست ، دانشمند مارک کلین دریافت که سویا در رژیم غذایی با تکثیر سلولهایی که درمان جایگزینی استروژن در غدد پستانی و بافت آندومتر در میان میمونهای ماده ایجاد می کند ، خنثی می کند و سرطان را پیش بینی می کند . نتیجه نهایی این است که پروتئین سویا مانند پروژستین عمل می کند و خطر ابتلا به ضایعات سرطانی را کاهش می دهد. با این حال ، تحقیقات باید انجام شود که در چه نسبتهایی می توان درمان جایگزینی استروژن را با سویا ترکیب کرد تا از فواید آن اطمینان حاصل کند.

مرکز خرید دانه سویا خوراکی فله

مرکز خرید دانه سویا خوراکی فله در صورتی که به دنبال خرید دانه سویا خوراکی فله می باشید ما یکی از مراکز فروش خود را به این کار اختصاص داده ایم. این دانه خوراکی در این مرکز فروش غیر حضوری ما عرضه می گردد. جهت ثبت سفارش دانه سویا خوراکی فله با ما تماس بگیرید. 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.