در این نوشته می خوانید
معرفی ساختار روغن سویا در شرکت بهسوی

معرفی ساختار روغن سویا در شرکت بهسوی

 

تاریخ چین به 2000 سال قبل از میلاد برمی گردد هنگامی که استفاده از دانه سویا برای تهیه روغن سویا خوراکی ذکر می شود، ادبیات چینی باستان نشان می دهد که  سویا قبل از نگهداری سوابق مکتوب گسترده بوده است.

هر دو مایع و  تا حدی هیدروژنه به عنوان روغن های گیاهی  یا به عنوان مواد تشکیل دهنده در طیف گسترده ای از غذاهای فرآوری شده فروخته می شوند. از بقایای این روغن (کنجاله سویا) به عنوان خوراک دام استفاده می شود. در سطح جهان 30.6 میلیون تن روغن سویا  تولید شده است که تقریباً نیمی از روغن های گیاهی خوراکی  جهان  و 30 درصد کل چربی ها و روغن های تولید شده از جمله چربی های حیوانی و روغن های گیاهی استوایی است.

ساختار روغن سویا چیست؟

معرفی ساختار روغن سویا در شرکت بهسوی

در هر 100 گرم، این روغن حاوی 16 گرم چربی اشباع، 23 گرم چربی تک غیراشباع و 58 گرم چربی غیراشباع چندگانه است. اسید اولئیک 23 درصد است و همچنین حاوی اسیدهای چرب اشباع 4 درصد اسید استئاریک  و 10 درصد اسید پالمیتیک است.

این یک نوع روغن خشک کن است، به این معنی که هنگام قرار گرفتن در معرض هوا (به دلیل پلیمریزاسیون رادیکال های آزاد) به آرامی سخت می شود و یک  جامد انعطاف پذیر، شفاف و غیر قابل نفوذ را تشکیل می دهد. روغن های دیگر (مانند روغن بذر کتان) ممکن است در برخی از کاربردهای کم آبی برتر هستند.

این روغن زمانی که  به صورت خوراکی در مواد غذایی در مقادیر معمولی و به عنوان  حشره کش در مقادیر توصیه شده روی پوست یافت می شود، برای اکثر بزرگسالان بی خطر است. روغن سویا  هنگامی که به عنوان یک مکمل غذایی در تغذیه خانگی استفاده شود، دارای درجه دارویی است. مصرف داخل وریدی بی خطر است افرادی که به سویا، بادام زمینی و گیاهان  این دسته حساسیت دارند نیز ممکن است در معرض خطر باشند. توصیه می شود این افرادمصرف نخواهد کرد.

روغن سویا و ساختار آن در کشور های جهان

روغن سویا و ساختار آن در کشور های جهان 

ساختار روغن سویا در اکثر کشورهای جهان برای تولید روغن، پروتئین گیاهی و علوفه کشت می شود و روغن آن منبع اول روغن است. درصد بالای روغن و ویژگی های کیفی آن در نظر گرفته شده است، بنابراین هدف از این مطالعه تعیین درصد روغن و بررسی خواص شیمیایی هشت رقم جدید روغن سویا بود. شناسایی ترکیبات غیر صابونی، شناسایی ترکیب اسیدهای چرب میباشد.

این فرآیند باعث تثبیت روغن و تبدیل آن به مایع  می شود. با این حال، این فرآیند چربی اشباع کمتری تولید می کند و چربی غیراشباع مورد نظر را کاهش می دهد. علاوه بر این، ترانسفرازهایی تولید می شوند که می توانند باعث مشکلات قلبی شوند. روغن های هیدروژنه در غذاهایی که به چربی جامد بیشتری  نیاز دارند مانند مارگارین استفاده می شود.

شاید پرسیدن این همه سوال در مورد روغن سویا  تعجب آور باشد اما باید گفت امروزه استفاده از این نوع روغن  به حدی است که افراد زیادی برای خرید و رفع نیاز  روغن سویا تلاش می کنند. در بخش های مختلف به  همین دلیل خرید عمده بسیار مهم است. در مورد فروشندگان روغن سویا نیز باید گفت که امروزه افراد زیادی هستند که  به توزیع  یا فروش روغن سویا در بازار مشغول هستند. این روغن بسیار مفید است به طوری که  بسیاری از محصولات غذایی از آن در پخت و پز استفاده می کنند.روغن سویا به دو صورت به فروش می رسد.

برخی از خریداران به ساختار روغن سویا به صورت عمده نیاز دارند و برخی دیگر آن را برای مصرف خود و در مقادیر کم خریداری می کنند. در مراکز فروش روغن سویا، عمده فروش  یا خرده  فروش دارند. بر اساس شرایط  امروز بازار. برندهای تولید کننده روغن بهترین  تولید را در اختیار خریداران قرار می دهند. روغن های سوبا در ایران با  خلوص بالا عرضه می شود. خریدار می تواند از خرید روغن درجه یک مطمئن باشد. از گیاهان مرغوب تولید می شود و در عین حال سالم است و به بدن آسیب نمیرساند.

در سال های اخیر صاحبان اسب  و دامپزشکان استفاده از این روغن را در رژیم غذایی اسب ها و اسب ها  مورد توجه قرار داده اند. روغن موجود در علوفه بسیار کم است و منبع روغن مفیدی  در خوراک نیست. اما نقش مثبت علوفه در تغذیه اسب غیرقابل انکار است.لازم به ذکر است که با استفاده از جیره های پرچرب اسب هایی که از جیره های  غلات بالا استفاده می کنند از درد عضلانی تسکین می یابند.

مزایای روغن در حال حاضر توسط اکثر دوچرخه سواران و مربیان پذیرفته شده است. همزمان، متخصصان تغذیه در حال بررسی نوع روغن مورد استفاده در خوراک دام هستند. محققان بر روی دو خانواده اصلی  اسیدهای چرب غیراشباع با زنجیره بلند (PUFA) تمرکز می کنند. این اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 هستند. خانواده امگا 3 از آلفا لینولنیک اسید (ALA) و خانواده امگا 6 از اسید لینولئیک  (LA) مشتق شده است.

روغن سویا برای تغذیه

روغن سویا برای تغذیه

سویا یا سویای فرآوری شده  به عنوان خوراک مناسب از نظر انرژی و پروتئین جایگاه ویژه ای در خوراک دام و طیور دارد. آزمایشات علمی و میدانی متعددی بر روی تغذیه  سویا انجام شده است. اسب ها  و همچنین پروتئین ها را  تبدیل شود.

ساختارروغن سویا یک روغن گیاهی است که از دانه های  سویا تهیه می شود. روغن سویا فواید بسیاری برای سلامتی دارد، اما در اینجا 7 مهم ترین خواص و مضرات احتمالی آن وجود دارد. سویا  هم به عنوان غذا و هم به عنوان جزء اصلی  بسیاری از محصولات صنعتی بسیار متنوع است. دانه های این محصول ارزشمند حاوی 18 درصد روغن و 38 درصد پروتئین است، زیرا سویا سرشار از پروتئین است و به همین دلیل در تغذیه دام  اهمیت دارد.

ساختار روغن سویا گیاهی خوراکی است که زیستگاه اصلی آن آسیای شرقی است. روغن از دانه های سویا با عملیات حرارتی  استخراج می شود. روغن تولید شده از سویا در بسیاری از غذاهایی که ما روزانه مصرف می کنیم وجود دارد. در میان روغن های گیاهی. روغن سویا بیشتر در ایالات متحده مصرف می شود زیرا اکثر مردم بر این باورند که پخت و پز با آن برای شما مفید است. روغن  سویا منبع اسیدهای چرب ضروری است که بدن ما برای عملکرد به آن نیاز دارد، بنابراین توصیه کرده است.

این روغن حاوی 52.5 درصد لینولئیک اسید  و 7.5 درصد اسید لینولنیک است که به ترتیب به نام های امگا 6 و امگا 3 نامیده می شوند.اکنون اکثر روغن های سویا  تولید شده تا حدی هیدروژنه شده اند. تغییر کرد. این هیدروژناسیون اسیدهای چرب ضروری موجود در روغن پایه را حذف می کند. با این حال، این روغن سالم تر از سایر روغن های گیاهی موجود در بازار است. علاوه بر این، ویتامین ها و مواد معدنی موجود در آن خوب است. این خوشمزه میباشد.

بیماری آلزایمر  بیماری است که مردم در سراسر جهان با آن مواجه هستند. در این بیماری تمامی ارتباطات عصبی از بین رفته و فرد دیگر قادر به یادآوری خاطرات گذشته نیست. روغن سویا به دلیل داشتن ویتامین K منجر به بهبود بیماری آلزایمر در مبتلایان می شود بنابراین این ویتامین از آسیب  به سلول های عصبی کم شده است.

خواص روغن سویا

خواص روغن سویا

یکی از مهمترین خواص  ساختارروغن سویا جلوگیری از ریزش مو است. ریزش مو و طاسی عارضه ای است که در سنین مختلف  بین زن و مرد رخ می دهد. عواملی مانند استرس، ژن، سوء تغذیه، عدم تعادل هورمونی از جمله موارد هستند. چه چیزی باعث ریزش مو، نازک شدن تارهای مو و کاهش رشد مو می شود. برای جلوگیری از ریزش بیش از حد مو استفاده از روغن سویا توصیه می شود زیرا با افزایش درصد آمینو اسیدها و مولکول های  کراتین مانند در تارها باعث تقویت ریشه  می شود. اکثر شامپوهایی که  موها را براق می کنند نیز حاوی این روغن سویا میباشد‌.

روغن سویا به دلیل  اسید لینولئیک، ایزوفلاون ها، آنتی اکسیدان ها و ویتامین های آن مهم است. از پوست  در برابر عوامل مختلف از جمله اشعه UVB و التهاب ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کند. همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند آنتوسیانین ها و ایزوفلاون ها است. روغن‌ها از پیری زودرس بعد از یائسگی در زنان جلوگیری می‌کنند. ایزوفلاون‌ها فیتواستروژن هستند، در واقع فعالیتی مشابه هورمون استروژن در بدن انسان دارند. بنابراین روغن‌های گیاهی مانند سویا، کلاژن و الالاستین در پوست محافظت می‌شوند و در نهایت نرمی میباشد.

ساختار روغن سویا حاوی ویتامین B است که از پوست در برابر جوش های سر سیاه محافظت می کند. از دیگر خواص خوب  این روغن می توان به بازسازی پوست با از بین بردن سلول های مرده اشاره کرد که در نهایت منجر به صافی آن می شود. پوست را نرم می کند. برای جوانسازی پوست  می توانید ترکیبی از شیر سویا و روغن سویا را به عنوان ماسک درست کرده و روی صورت به نرمی حرکت دهید .

منوی دسته های خود را در هدرساز -> موبایل -> منوی اصلی موبایل -> نمایش/مخفی -> انتخاب منو، تنظیم کنید
سبد خرید
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
فروشگاه
لیست علاقه مندی ها
0 مورد سبد خرید
حساب من