پروتئین ایزوله سویا که معمولا با میزان پروتئین 90 درصد در بازار کشور توسط مراکز فروش متعددی عرضه میشود یکی از پرکاربرد ترین محصولاتی است که در حوزه مواد اولیه تولید صنایع غذایی استفاده میشود. از مهمترین ویژگی های سویا ایزوله نداشتن طعم و مزه می باشد که به عنوان بهبود دهنده بافت و خواص تغذیه ای محصولاتی مانند فرآورده های پروتئینی، کیک و انواع بیسکوئیت بهترین گزینه محسوب میشود. برای خرید عمده ایزوله سویا کافی است از طریق مراکزی اقدام نمایید که بتوانند بهترین کیفیت را با کمترین قیمت به شما ارائه نمایند. لازم به ذکر است یکی دیگر از مصارف پروتئین سویا ایزوله شده در تهیه و تولید پودر های پروتئینی و تقویتی در بدنسازی می باشد.
