سویا خوراکی بافت دار

تولید و عرضه سویا بافت دار خوراکی

دانه سویا پس از فرآیند روغنکشی در کارخانه های مربوطه به کنجاله سویا و روغن سویا مجزا میگردد. لازم به ذکر است کنجاله سویا برای تولید سویا بافت دار مورد استفاده قرار میگیرد. به این صورت که کنجاله بعد از آسیاب شدن و ترکیب با آب که بصورت بخار میباشد وارد دستگاههای اکسترودر مخصوص در کارخانه های تولید سویا خوراکی میشود و فرآیند پخت استروژنی که باعث تغییر در ساختار پروتئین موجود در سویا میشود بر روی این مواد صورت میپذیرد. این مرحله باعث افزایش حجم سویا شده و با توجه به حرارت موجود در فرآیند تولید، هضم آن برای انسان بسیار راحتتر میشود. سویا بافت دار پس از خارج شدن از دستگاه اکسترودر وارد مراحل خشک کن و الک شده که در این مرحله با توجه به سایز محصول در کیسه های مخصوص ریخته و آماده عرضه به بازار میگردد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.