ایزوله سویا در بین محصولات مشتق شده از دانه سویا دارای بیشترین مقدار پروتئین و کمترین درصد چربی می باشد. این محصول به دلیل نداشتن طعم و مزه خاص و همچنین خواص بهبود دهنده بافتی خوبی که دارد یکی از پرکاربرد ترین مواد اولیه در صنایع غذایی برای تولید محصولاتی مانند کیک، بیسکوئیت، نان، سوسیس، کالباس و انواع فرآورده های لبنی و پروتئینی محسوب میگردد. مراکز فروش مختلفی هستند که میتوان انواع پودر ایزوله سویا را از آنها خریداری کرد. یکی از روشهای فروش برای این محصول عرضه آن بصورت اینترنتی می باشد که توسط این مرکز فروش انجام میشود.
