مرکز فروش حلال روغن سویا

آنچه در این مقاله می خوانید:

مطالب مرتبط

درخواست مشاوره
برای ارتباط با واحد فروش از طریق دکمه زیر اقدام نمایید

این روغن کاربری صنعتی هم داشته و می توان روغن سویای فرآوری شده را  به منظور استفاده در تولید روغن پایه جوهر چاپ، رنگ روغن و نیز روغن خشک کن مورد استفاده قرار داد. برای تولید نوع صنعتی روغن این دانه‌ی گیاهی، طی یک فرآیند حرارتی از سویا با گلیسیرین بالا دانه های ترک خورده و حلال های مختلف استخراج می شود. برای تهیه نوع خوراکی روغن سویا، روغن خام استحصال شده در مرحله‌ی قبل را مخلوط و تصفیه می کنند. همانگونه که اشاره شد، جدای مسئله‌ی استفاده ی خوراکی، روغن سویا کاربرد فراوانی در صنایع مختلفی دارد و با استفاده از آن محصولات متنوعی شامل سموم دفع آفات، قارچ کش ها، رزین، رنگ، پلاستیک، روان کننده ها و سوخت های دیزل زیستی، صابون و لوازم آرایشی تولید می شوند. برای تهیه روغن سویا جهت استفاده در کاربری های صنعتی بهترین پیشنهاد خرید آن از شرکت بهسوی با مناسب ترین قیمت می باشد.

روغن سویا، سفری از طبیعت تا سلامت

روغن سویا، سفری از طبیعت تا سلامت

سالهاست بشر از سویا برای استحصال دانه‌ی خوراکی و همچنین روغن گیاهی خوراکی استفاده می کند. بر اساس اسناد تاریخی پیشینه‌ی کشت و زرع سویا به دو هزار سال پیش از میلاد مسیح بر می گردد. بیشترین سوابق کشت سویا در آن برهه مربوط به سرزمین چین بوده و مردم آن زمان برای مصارف خوراکی این گیاه را کاشته و برداشت می کردند. بر اساس نتایج حاصل از آخرین بررسی های باستان شناسی چینی ها سویا را به منظور استفاده به صورت دانه و همچنین برای حصول روغن آن مورد استفاده قرار می دادند. روغن سویا از جمله روغن های گیاهی است که از دانه سویا به دست می آید و در میان گوناگونی روغن های گیاهی یکی از مفید ترین و امید بخش ترین گونه ها به شمار می رود. در دنیای امروز چین، آمریکا، برزیل، آرژانتین و هند از عمده ترین تولید کنندگان روغن سویا در دنیا هستند. بر اساس گزارش ها حدود ۶۰ درصد از کل روغن نباتی مورد استفاده‌ی مردم امریکا از نوع روغن سویاست. شما می توانید روغن گیاهی سویا را برای مصارف خوراکی از مراکز معتبر فروش تهیه نموده و مورد استفاده قرار دهید.

فواید و مضرات استفاده از روغن سویا بشناسیم

فواید و مضرات استفاده از روغن سویا بشناسیم

روغن سویا دارای فواید بسیار زیادی برای بدن است که از جمله‌ی اهم آنها می توان به تقویت سیستم ایمنی بدن اشاره کرد. روغن سویا پروتئین گیاهی بالایی دارد که برای سیستم ایمنی بدن انسان بسیار مفید است. مصرف روزانه آن به میزان کافی، سطح پروتئین را در بدن ما حفظ کرده و بالا بودن پروتئین برای بازسازی سلول های ایمنی بسیار مفید است. همچنین روغن سویا حاوی مقدار قابل توجهی لسیتین است که عاملی مهم برای افزایش قدرت بدن در جذب ویتامین های محلول در چربی بوده و منجر به افزایش قدرت بافت ها و اندام های بدن خواهد شد. لسیتین همچنین حاوی فیتوسترول است و باعث بهبود عملکرد سیستم اعصاب و تثبیت عملکرد مغز شده و نیز به جلوگیری از اسکیزوفرنی و زوال عقل کمک می کند. همچنین، روغن سویا با توجه به در بر داشتن مقادیر قابل توجهی از مواد معدنی و ویتامین های مفید مختلف نظیر بیوفلاونوئیدها و ویتامین های E و K، فیتو استروژنها، کلسیم، آهن، کربوهیدرات، فیبر، اسیدهای چرب و اسید آمینه لیزین در حفظ سلامتی چشم، تقویت ساختار استخوانی دندان ها، پیشگیری از کم خونی، حفظ سلامتی سیستم قلبی و عروقی، کنترل و تثبیت فشار خون، جلوگیری از افت فشار خون و پوکی استخوان، کاهش خطر ابتلا به دیابت و کلسترول، حفظ سلامتی دستگاه گوارش موثر و مفید است. از طرف دیگر روغن سویا در کنترل هورمونی دوران یائسگی بانوان محترم و همچنین کاهش خطر ابتلا به سرطان های سینه و روده بزرگ نقش موثر و چشمگیری ایفا می کند. روغن سویا با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت را از فروشگاه های اینترنتی آنلاین تهیه و از موارد پر شمار فایده های پزشکی آن بهره‌مند گردید.

همچنین روغن سویا سرشار از آنتی اکسیدان و مجموعه‌ی ویتامین های گروه B بوده و برای تناسب اندام، مراقبت از پوست و مو و زیبایی بدن نیز مفید می باشد. از جمله‌ی این فواید می توان به خاصیت ضد پیری طبیعی برای پوست، خاصیت مرطوب کنندگی پوست، حفظ سلامت مو و ناخن ها، کمک به تنظیم وزن و شادابی پوست صورت اشاره نمود. با توجه به فواید بسیار مهم روغن سویا و اهمیت آن در پیشگیری از ابتلا به بیماریهای جدی استخوانی، مغزی، قلبی و عروقی پیشنهاد می شود حتما این روغن گیاهی مفید را در سبد غذایی خود بگنجانید. برای تهیه ی روغن سویا در حجم های کوچک و بزرگ قیمت آن را از سایت های فروش پیگیری و اقدام به خرید آن با مناسب ترین قیمت نمایید.

البته استفاده‌ی بیش از اندازه روغن سویا می تواند اثرات جانبی و عوارضی هم در پی داشته باشد. به عنوان نمونه در افرادی که کمبود ید دارند استفاده از روغن سویا می تواند عملکرد تیروئید را بیشتر از حالت عادی کاهش دهد. همچنین در صورت استفاده‌ی بیش از حد، فیتو استروژن موجود در آن می تواند برای بانوان محترم قبل از سن یائسگی ریسک عدم بالانس هورمونی را افزایش دهد. از موارد دیگر مضرات روغن سویا می توان به بروز چاقی و دیابت در صورت استفاده ی بیش از اندازه و همچنین بروز آلرژی در نوزادان اشاره کرد. علی رغم این مضرات می توان مشاهده کرد که تقریباً همه‌ی آثار مخرب روغن سویا منوط به استفاده‌ی بیش از اندازه و زیاده روی در مصرف این ماده‌ی ارزشمند غذایی بوده و در صورت رعایت اصل اعتدال می توان از فواید پر شمار آن بهره‌مند گردید. بنابراین ما پیشنهاد می کنیم که روغن سویا را از مراکز عمده فروشی و خرده فروش آنلاین خریداری نموده در حتما آن را، البته با رعایت اصل اعتدال در مصرف، در سبد غذایی خود بگنجانید.

حلال روغن سویا، پیشرفتی برای استحصال روغن

مرکز فروش حلال روغن سویا

فرآوری دانه های سویا و بدست آوردن روغن از دانه هاي آماده شده‌ی آن در کارخانه ها و واحدهای تولیدی کوچک عموماً به سه روش شامل پرس هيدروليك، پرس حلزوني و استخراج مستقيم با استفاده از حلال روغن سویا صورت می گیرد. امروزه اصلی ترین روش، استخراج روغن از سویا با استفاده از حلال روغن سویا است. حلال روغن سویا ماده‌ی آن هگزان می باشد. فرآیند تولید شامل مرحله‌ی ابتدایی آماده سازي دانه ها است که ضمن آن دانه هاي سويا تميز شده و تا رطوبت 10 درصد خشك و ترجيحا به مدت 10 روز نگهداري مي شوند تا شرايط مناسب براي پوست گيري آسان را به دست آورند. سپس پرک کردن دانه های سویا در دماي 79 – 74 درجه سانتيگراد انجام مي شود. پس از پرك كردن، دانه هاي آماده شده به قسمت استخراج روغن منتقل مي شوند. برای استخراج روغن، دانه های پرک شده در حلال روغن سویا یعنی هگزان خيسانده شده و به اين ترتيب روغن در حلال حل و پس از تبخير حلال روغن خام حاصل براي فرآوري آماده است. اگر فرآوری و تهیه روغن از دانه‌های سویا با استفاده از روشهایی مثل استخراج روغن با حلال روغن سویا برای شما مقدور نیست، می توانید روغن سویای مورد نیاز خود را از مراکز فروش آنلاین تهیه نمایید. استخراج روغن سویا با استفاده از حلال روغن سویا در سرتاسر جهان کارکد وسیع دارند و براي كارخانجاتي با ظرفيت زياد و نیز واحدهای تولیدی کوچکتر محلی مناسب می باشند. در نتیجه اگر یک مزرعه‌ی کشت سویا هستید و می خواهید واحد استخراج روغن سویای خود را فعال نمایید می توانید حلال روغن سویا را از مراکز عمده فروشی با قیمت مناسب خریداری نموده و از روش استخراج روغن سویا با استفاده از حلال ان-هگزان استفاده تجاری ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *