سس سویا

کاربرد سس سویا در آشپزی

سویا سس یکی از محصولات تخمیری است که از دانه سویا بدست می آید که توسط کارخانه های متعددی در سراسر جهان به روشهای مختلفی تولید میشود. این سس عمدتا بوی تند و تیزی دارد و مزه شور مزه آن همیشه در خاطره ها ماندگار خواهد بود. این محصول که با برندهای مختلف در بازار کشور به چشم میخورد معمولا در دو دو نوع دارک و لایت موجود است که نمونه دارک از غلظت بیشتری برخوردار است. از این محصول میتوان برای طعم دار کردن انواع گوشت استفاده نمود که برای این کار باید آن را به مدت حدود بیست دقیقه در سویا سس خواباند تا طعم بینظیری به خود بگیرد. اگر برای کباب کردن گوشت قرمز به دنبال تیره تر شدن رنگ آن هستید، باید بدانید که سویا سس بهترین گزینه در این مورد است. لازم به ذکر است از این چاشنی نیز میتوان برای سرو کردن انواع سالاد استفاده نمود ولی این نکته را نباید فراموش کرد که با توجه به شور بودن این سس، نباید در تهیه سالاد مورد نظر از نمک استفاده کرده باشید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.