کارخانه تولید سویا خوراکی

کارخانه تولید سویا خوراکی در ایران

کارخانه تولید سویا خوراکی در ایران بیشتر در کدام منطقه از کشور میباشند؟ آیا تمامی کارخانه های سویا برای تولید سویا بافت دار خودشان اقدام به گرفتن روغن از دانه سویا میکنند؟ بهترین کارخانه سویا خوراکی در ایران کدام است؟ سویا خوراکی چگونه در کارخانه سویا تولید میشود؟

انواع سویا خوراکی

منظور از سویا خوراکی در ایران همان سویای بافت دار است که بیشتر ایرانیان برای پخت ماکارونی، در مواد مایه ماکارونی از آن استفاده میکنند به همین دلیل این محصول با نام سویا ماکارونی نیز شناخته میشود. این در صورتی است که در بسیاری از کشور ها بخصوص کشور های آسیایی مانند چین، ژاپن، مالزی، اندونزی و … محصولات فراوانی از دانه سویا به عنوان سویا خوراکی تولید میکنند و مصرف سویا بسیار فراگیر تر میباشد. در ایران سویا صرفا در خانواده های با درآمد کمتر و کسانی که رژیمهای گیاهی دارند مصرف بیشتری دارد. بیشتر ایرانی ها بدون اطلاع از خواص سویا این محصول را در سبد غذایی خود قرار داده اند.

 

سویا ماکارونی

روغنگیری دانه سویا

دانه سویا که به لوبیای سویا نیز معروف میباشد به دلیل بالا بودن درصد پروتئین و روغن نسبت به سایر بقولات از اهمیت بیشتری برخوردار است. امروزه در صنعت خوراک دام و طیور دانه سویا جایگاه منحصر بفردی دارد. به صورتی که اگر برای مدتی واردات این دانه روغنی متوقف شود، تاثیرات بدی بر روی قیمت گوشت و مواد پروتئینی در کشور خواهد گذاشت. همانطور که این افزایش قیمت را در این مدت شاهد بودیم.

کارخانه های روغنگیری متعددی در سراسر کشور هستند که مشغول به فعالیت در زمینه گرفتن روغن از دانه سویا هستند. هر کدام از این کارخانه ها روش مخصوص به خود را در فرآیند روغنکشی دارد و با توجه به کیفیت محصول کنجاله نهایی مشخص میشود که که برای دام و طیور مناسب است یا فروش به کارخانه های تولید سویا خوراکی.

روغنکشی دانه سویا

تولید سویا خوراکی

پس از روغنکشی دانه سویا و عرضه به تولید کنندگان سویا خوراکی، این محصول وارد کارخانه های مربوطه میشود که پس از شست و شوی دوباره و تبدیل شدن به آرد به صورت خمیری مخصوص درون دستگاههای اکسترودر قرار میگیرد. دستگاههای اکسترودر دارای مخازنی هستند که گرانول سویا وارد آن شده و در زمان اندک حرارت بالایی به خمیر ذکر شده وارد میشود. همین حرارت در زمان کم باعث دناتوره شدن و تغییر شکل یافتن پروتئین سویا میشود که در نهایت محصولی بافت دار از خروجی دستگاه خارج میشود. محصول خروجی توسط چاقوی مخصوص به اندازه های متفاوت و دلخواه که توسط اپراتور سیستم و مسئول کنترل کیفیت کارخانه تنظیم میشود، بریده میشود. پس از آن محصول وارد مرحله خشک کردن میشود و بعد از سورت شدن توسط الک های مخصوص در کیسه های مختلف ریخته میشود.

کارخانه تولید سویا خوراکی

کارخانه تولید سویا خوراکی

در حال حاضر چندین کارخانه سویا در ایران مشغول به فعالیت و تولید سویا بافت دار میباشند. از نظر جغرافیایی بیشتر آنها در استانهای مازندران و گلستان هستند. هر چند که در شهر هایی مانند کرج، مشهد و شیراز نیز چندین کارخانه وجود دارد. تمامی کارخانه های سویا خوراکی برای تولید محصولشان اقدام به خرید کنجاله و بلغور سویا خوراکی و با کیفیت میکنند و تنها کارخانه ای که خودش مستقیما اقدام به خرید دانه سویا و روغنکشی آن میکند، شرکت بهپاک است. شناخته شده ترین محصول سویای این کارخانه با نام سویا سبحان وارد بازار کشور میگردد.

کارخانه تولید سویا

خرید سویا خوراکی

برای خرید سویا خوراکی روش های مختلفی وجود دارد. انتخاب روش به مقدار سفارش شما نیز بستگی دارد. اگر قصد خرید و سفارش عمده بهترین نمونه سویا با قیمتی منصفانه دارید، میتوانید از طریق این مرکز فروش که بصورت تخصصی در زمینه فروش محصولات سویا فعالیت دارد، اقدام نموده و پاسخ سوالاتی که در ذهن خود دارید از طریق ارتباط با مشاوران فروش ما دریافت نمایید.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.